Επικοινωνήστε μαζί μας:

WOODLAND

Με έτος ίδρυσης το 1988 η εταιρία μας μετρά πάνω από 30 έτη εμπειρίας σε είδη Outdoor Sports, Camping, Ταξιδιού, Ορειβατικά, Hobby, αθλητικά, κυνηγετικά και στρατιωτικά. Ξεκινώντας αρχικά με εξειδίκευση σε στρατό, αστυνομία και άλλα υπηρεσιακά επαγγέλματα, με την πάροδο των χρόνων η εταιρία μας μπήκε δυναμικά στο τομέα των outdoor sports και πλέον έχει αποτυπώσει το όνομά της δυναμικά σε αυτόν. Με μεγάλη γκάμα προϊόντων σε ήδη trekking, hikking, trail running, ski και camping στα καταστήματά μας θα βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Φυσικά δεν ξεχνάμε από που ξεκινήσαμε,έχοντας ηγετικό πλέον ρόλο και προσφέροντας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας-τιμής για κυνηγετικά είδη, στρατιωτικά και είδη αστυνομίας.

Θα μας βρείτε στη Θεσσαλονίκη στα καταστήματα

  1. Αγίας Θεοδώρας 8, Κέντρο, τηλ. 2310 266428
  2. Μοναστηρίου 5, Βαρδάρης, τηλ. 2310 519412
  3. Μοναστηρίου 6, Βαρδάρης, τηλ. 2310 518536
  4.  Προς αποφυγή ταλαιπωρίας των πελατών μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν συνεργαζόμαστε με το κατάστημα Grand Woodland της Θέρμης (έναντι του Mediterranean Cosmos)

Τα εξουσιοδοτημένα καταστήματα της WOODLAND EE είναι αποκλειστικά τα προαναφερθέντα, όπου θα βρείτε μόνο αυθεντικά προϊόντα 50+ Brands με ποιότητα, τιμή και εγγύηση WOODLAND.